Jocstone
In het niets - Robert Goddard

Robert Goddard - in het niets
De jonge Engelse onderwijzeres Heather Mallender verdwijnt spoorloos tijdens een bergwandeling op het Griekse eiland Rhodos.

De 53-jarige Harry Barnett is het laatst in haar aanwezigheid gesignaleerd - en aangezien hij geen smetteloos verleden heeft, wordt hij nu van moord verdacht.

Harry wil zijn naam zuiveren. Bovendien is hij ervan overtuigd dat Heather nog in leven is. Maar is is ze gekidnapt of is op eigen initiatief van het eiland verdwenen? Of is ze misschien vermoord?

Wanhopig begint Harry aan een zoektocht, waarbij zijn enige houvast een serie foto's is die Heather in de weken voor haar mysterieuze verdwijning heeft genomen.

Wanneer het onderzoek hem in Engeland terugbrengt, komt Harry in aanraking met de meest uiteenlopende personen die stuk voor stuk een schakel vormen in de oplossing waarnaar hij verbeten op zoek is, maar die ook een verstikkend web van bedrog, verraad, liefde en moord om hem heen spinnen.

Wanneer een gebeurtenis uit zijn kinderjaren de sleutel tot het raadsel blijkt te zijn, wordt een geheel nieuw licht op het verleden geworpen. Harry's leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
© 2020 jocstone Contact